contact

Woorddienstbegeleiding
Heidi Blaauw
Valkenierslaan 49
4834 CA Breda
Woorddienstbegeleiding In Het Hart
06-49775254
info@inhethart.com
www.inhethart.com

Over Heidi Blaauw

In het Hart woorddienstbegeleiding is door Heidi Blaauw opgericht. Heidi heeft drie kinderen.

 

Jarenlang heeft ze een eigen bloemenzaak gecombineerd met het moederschap. Het ondernemen zit in haar bloed: altijd nieuwe ideeën, plannen en creatieve uitspattingen. De creativiteit die zij kwijt kon in het bloemschikken en het contact met de klanten maakten dit werk voor haar iedere dag een uitdaging.

 

Daarnaast heeft zij lange tijd een kinderopvang aan huis gerund. Ze is dol op kinderen en weet als geen ander hoe ze hun fantasie kan prikkelen en aanmoedigen om de wereld te ontdekken. Ze kruipt graag in hun huid voor een diep contact.

 

Ook heeft Heidi vanuit haar theologische achtergrond regelmatig spreekbeurten gehouden voor verschillende kerken.

 

Als oprichtster van In het Hart kan Heidi haar kwaliteiten bundelen: ondernemen, luisteren, adviseren, vormgeven, meevoelen, verwoorden en creëren. Maar altijd met de wensen van haar klant als centraal uitgangspunt.

 

Het ouder en wijzer worden heeft haar geleerd écht te luisteren. Dit geeft haar werk een diepere dimensie  waardoor zij met veel gevoel, liefde en plezier het levensverhaal kan samenvatten. En boeiend weet te vertellen dat iemand niet meer in ons midden is maar altijd aanwezig blijft in het hart.


In Het Hart

verandert

emotionele

gevoelens in

persoonlijke

verhalen