contact

Woorddienstbegeleidster
Heidi Blaauw
P.J. Blokstraat 12
2313 ET Leiden

06-49 77 52 54
info@inhethart.com
kvk nr. 53076729

Ervaringen

Zet hier uw ervaring neer.


Naam:
Email:
Bericht:
Reken uit:
drie min twee is  
Waarom is dit?
 


Heidi bedankt op de wijze, hoe jij de uitvaart van mijn vader hebt verzorgd. Zeer warm, persoonlijk en alles zo mooi verwoord. Als mij vader dit had kunnen horen, had je zeer zeker punten bij hem gescoord en had jij er een supporter bij. Van andere aanwezige ook zeer veel positieve woorden over jou.


25-4-2024 geschreven door: Jurgen Santegoeds

Dankjewel Heidi voor jouw ondersteuning bij het afscheid van mijn vader. We kijken terug op een warm en persoonlijk afscheid en zijn blij dat jij ons daarbij hielp. Vooraf, maar ook tijdens de afscheidsdienst. Door jouw inzet en persoonlijkheid werd het voor ons een prachtige afronding!


8-3-2023 geschreven door: Monica Spits

Dankzij Heidi kunnen wij terugkijken op een hartverwarmende afscheidsdienst van mijn moeder. De rust en aandacht van Heidi tijdens het gesprek met de familie was zeer aangenaam. Ze nam er alle tijd voor. Wij voelden ons vrij om alles te vertellen en te vragen. Het leek tijdens de dienst alsof ze mijn moeder persoonlijk gekend heeft. Wat mij betreft zijn er twee trefwoorden als het gaat om hoe Heidi haar 'werk' doet: warm en professioneel. Dankjewel Heidi, je bent een bijzonder mens


24-9-2020 geschreven door: gertie appels-timmermans

Wij hebben onlangs afscheid moeten nemen van mijn moeder. Heidi heeft de afscheidsdienst verzorgd en heeft ons op een zeer persoonlijke en tegelijkertijd professionele manier bijgestaan. De dienst was erg mooi; Heidi heeft hetgeen wij verteld hadden over onze moeder heel mooi verwoord. Ze deed dit op een hele persoonlijke manier waardoor hetgeen gezegd werd op een warme manier naar ons toekwam. Onze eigen wensen stonden centraal, mijn broer en zoon hebben zelf iets verteld. De muziek en de foto's die wij uitgekozen hadden heeft ze op een prachtige manier gepresenteerd. Indrukwekkend. Heidi nogmaals bedankt, mede dankzij jouw inbreng kunnen wij terugkijken op een heel mooi afscheid van mijn moeder.


7-5-2020 geschreven door: Suzan van Wieringen

Het is al even geleden dat mijn vader is overleden, maar dankzij Heidi is de dienst geweldig verlopen. Ze nam tijd voor de voorbereiding en was zeer betrokken. De persoonlijke benadering is als een warm bad. Bedankt Heidi!


17-3-2019 geschreven door: Eric H
Archief: [1]

In Het Hart

verandert

emotionele

gevoelens in

persoonlijke

verhalen